REFLEX FATADE

Compania REFLEX FATADE se afla pe piata din Romania din 2006 avand ca domeniu de activitate executia de fatade de Cortina, ferestre-usi din aluminiu, executia de placari in sistem ventilat, fatade spider, balustrade sticla, sisteme de umbrire si alte lucrari specific pentru constructii.

Compania se afla intr-o continua expansiune datorata, in primul rand, profesionalismului experientei actionarilor si salariatilor oferind produse si servicii de inalta calitate.

In prezent, la nivel national, compania se afla printre primele trei companii din domeniul anveloparilor exterioare si interioare de cladiri.

Pentru ca iubim provocarea, viziunea proiectantilor REFLEX FATADE a depasit frontierele, dezvoltand proiecte la nivelul Uniunii Europene, dar si in afara acesteia. Calitatea oferita corelata cu respectarea termenelor ne-a adus prestigiul si oportunitatea de a dezvolta proiecte de mare anvergura la nivel international.

Investiile realizate, de-a lungul timpului, raportate la cifra de afaceri ne claseaza, in prezent, drept cea mai dinamica companie de specialitate de pe piata.

Succesul companiei se reflecta in portofoliul de proiecte.