Companie

Misiunea, viziunea si valorile noastre nu sunt doar sloganuri publicitare.
Ele exprima principiile noastre interioare, care ne-au ghidat in toate proiectele, asumandu-ne responsabilitatea de a ne dezvolta permanent.

VALORI

 • 1
  Din pasiune pentru lucrurile bine facute suntem 100% dedicati pentru a construi corect.
 • 2
  Respectam si pretuim natura construind in conformitate cu standardele si normativele ecologice europene.
 • 3
  Etica este fundamentul pe care cladim business-ul nostru.
 • 4
  Ne angajam sa ne ghidam toate operatiunile dupa valori morale care asigura corectitudinea, respectul fata de toti si transparenta totala.
 • 5
  Dorim sa colaboram cu furnizori care au valori similare cu ale noastre si lucreaza la aceleasi standarde ca si noi.

MISIUNE

Telul nostru este de a deveni lideri de piata in Romania in domeniul lucrarilor de anvelopare exterioara a cladirilor, precum si un important furnizor la nivel European de produse si servicii de inalta calitate care sa satisfaca nevoile clientilor, asigurand un grad de profitabilitate optim pe termen lung.

Lucrarile de exceptie sunt rezultatul unei echipe performante, cu vasta experienta in domeniul constructiilor, aflata in continua cautare de noi provocari.
Cheia succesului reprezinta amprenta fiecarui angajat entuziast, care pune pasiune in ceea ce face.

VIZIUNE

Suntem convinsi ca lumea in care ne aflam se schimba tot mai mult. Daca pana nu demult, cele mai puternice companii erau cele care dispuneau de lichiditati importante sau active corporale considerabile, asistam în prezent la o schimbare semnificativa. Companiile cele mai importante sunt cele care detin acum cunostinte, sunt inovatoare, au un potential ridicat si se reinventeaza in continuu.

Consideram ca si pentru Romania, trecerea de la economia bazata pe lichiditati si active tangibile la una în care cunostintele, capacitatea de inovare si creativitatea sunt cele mai importante active ale unei companii, reprezinta o oportunitate extraordinara.